Mamaia

Recomandari:

Hotel Complex Mercur Minerva 3* , Mamaia

Hotelul se intinde pe aproximativ 25.000 mp, in zona centrala a statiunii, vizavi de Clubul Scandinavia, langa Hotel Rex 5*, la circa 50 m de plaja.

Camerele dispun de: TV color (televiziune prin cablu), telefon intern, internet wi-fi gratuit in tot complexul (inclusiv pe plaja), frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet, aer conditionat (unitate individuala); toate camerele au balcon (cu mentiunea ca cele de la parter sunt usor mai mici), mobilier nou.

Hotelul va ofera: 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (o zona interiora, 2 zone exterioare in cadrul complexului si o zona pe plaja) 1 teren de baschet/fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness;
Locuri de joaca pentru copii: 1 zona interioara situata in  hotel, 2 zone exterioare in curtea complexului precum si o zona de joaca pe plaja complexului. Toate zonele de joaca beneficiaza de supravegherea animatorilor precum si de supraveghere video. In aceste zone se desfasoara, activitati diverse dedicate copiilor.
WINNIE CLUB: mini-club (1 – 4 ani), midi-club (5-15 ani)
Concept:
– 10:00 – 13:00 : sucuri acidulate si neacidulate, dulciuri, produse de patiserie, fructe
– 16:00 – 19:00:  sucuri acidulate si neacidulate, dulciuri, produse de patiserie, fructe

Activitati de divertisment pentru copii:
Interioare: educatie civica-autocunoastere, respectul de sine, comunicarea, capacitatea de a decide; activitati si jocuri extracuriculare; activitati de creatie: exercitii practice de creativitate, notiuni generale de desen si compozitie, notiuni cromatice elementare, desen, tehnici de acuarela, colaj, modelaj, pastel etc; vizionare desene animate, filme Disney; mini-disco, karaoke; lectii de vacanta (posibilitatea de a face lectii de vacanta asistate de cadrele didactice de la Winnie Club); lectura de vacanta; cursuri de limba straina: engleza si germana (notiuni de baza in invatarea unei limbi straine); activitati de dobandire a cunostintelor despre abecedar si notiuni elementare de matematica si aritmetica specific clasei 0; si nu in ultimul rand, Babysitting (turistii au posibilitatea de a lasa copiii in grija personalului calificat de la Winnie Club)
Exterioare: activitati de creatie, consursuri si jocuri pe plaja, rasplatite in diplome si premii; competitii si campionate pe plaja, cinema in aer liber; campionate sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis de masa/tenis de camp, fotbal, baschet, volei pe plaja; petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun carnaval si parada modei, face painting, modelaj baloane, Winnie Disco, Winnie Karaoke.

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori si clowni), straini si romani pentru o experienta cultural variata

Activitati de divertisment pentru adulti:
Karaoke; activitati pe plaja: aerobic dance, zumba dance, jogging; campionate de volei pe plaja; competitii sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis de masa/tenis de camp, baschet si fotball.

Animatie
Program artistic, spectacole speciale (seri tematice saptamanal), muzica live, mini cinema, mini disco pentru copii, zona de fitness, tenis de masa, volei pe plaja, concursuri si beach party.

 

Tipul de masa este: all inclusive ( exista si varianta cu demipensiune )

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 1115 ron / persoana / All inclusive , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Phoenicia Holiday Resort 4* , Mamaia

Hotelul este localizat pe plaja si este una dintre cele mai spectaculoase investitii de pe litoralul romanesc , acoperind o suprafata de 100 000 mp. „Phoenicia Holiday Resort” se adreseaza in special familiilor cu copii oferind tot confortul necesar pentru odihna , relaxare, plaja si distractie.

Camerele dispun de:  televizor in living, TV cablu, aer conditionat, internet; baia este dotata cu dus, cada simpla sau cada cu sistem de hidromasaj, prosoape; bucatarie utilata (vesela, pahare, tacamuri, cuptor microunde, plita electrica, frigider); uscator rufe, suport pantofi.

 

Tipul de masa este: demipensiune

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 1325 ron / persoana / Demipensiune bufet , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Best Western Savoy 4* , Mamaia

Hotelul este localizat in Mamaia , pe malul marii.

Camerele dispun de sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit, TV color, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, paturi suplimentare disponibile, balcoane largi cu vedere la mare.

Hotelul va ofera:  piscine pentru adulti si copii cu topogane, restaurant cu terasa situat direct pe plaja, Escape -bar de zi, Dreamer Pool Bar- bar la piscina, bar plaja, seif in fiecare camera, 3 locuri de joaca pentru copii, sali de conferinta, parcare auto in limita disponibilitatii.

 

Agrement:

3 locuri de joaca pentru copii:
– in interiorul hotelului, de Academia de joaca – La Domnul Girafa, unde gasesc jocuri si jucarii, desene animate, console WII, Kids Disco si multe alte surprize!
– la piscina, de un loc de joaca special amenajat si dotat cu jucarii gonflabile si tobogane.
– pe plaja, langa terasa hotelului copiii au inca un loc de joaca amenajat cu leagane si tobogane.
Teren de volei pe plaja
Teren de fotbal pe plaja
Program de animatie zilnic pe piscine si plaja pentru copii si adulti cu animatori profesionisti.
Aqua gym, water polo, surf baschet, tir pentru adulti si copii, fitness pe plaja si piscina
2 piscine exterioare pentru adulti si copii
Magazin cu articole de plaja si suveniruri

 

Tipul de masa este: all inclusive ( exista si varianta cu demipensiune )

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 1334 ron / persoana / All inclusive , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Flora 3* , Mamaia

Hotelul este localizat:  in centrul statiunii, pe malul marii, inainte de zona Casino

Hotelul va ofera:  restaurant Casa Flora, complet renovat, terasa, sali de conferinta, la demisolul hotelului cabinete de medicina alternativa, sala fitness, jacuzzi, internet wirless, parcare gratuita (nu este a hotelului), lifturi

Camerele pentru fumatori si nefumatori dispun de:  bai noi si modernizate, TV – LCD, minibar, sistem de intrare cu cartela, geam termopan, aer conditionat.

 

Tipul de masa este: demipensiune ( exista si varianta cu pensiune completa )

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 602 ron / persoana / Demipensiune , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Majestic 3*+ , Mamaia

Hotelul este localizat in centrul statiunii , la 50 de m de plaja.

Camerele dispun de:  TV, cablu, telefon, minibar, aer conditionat (reglare individuala), baie cu dus, balcon, geamuri termopan, pardoseala din gresie, cu covorase.

Hotelul va ofera:  restaurante à la carte in gradina hotelului (stana, protap, peste, si cu specific international); lobby bar, bar piscina, bar restaurant; salon frizerie – coafura , cosmetica; salon masaj; sala de fitness; sauna – gratuit; pastrare valori – gratuit; piscina pentru adulti si copii, sezlonguri (gratuite) la piscina; tennis de masa, billiard ( contra cost )  Jacuzzi la piscina; spatiu special amenajat pentru copii atat in interiorul hotelului cat si in exterior; parcare auto – gratuita( nepazita), in limita locurilor disponibile; schimb valutar; internet wireless; jocuri distractive.

 

Tipul de masa este: mic dejun ( exista si varianta cu demipensiune )

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 433 ron / persoana / Mic Dejun bufet, cu toate taxele incluse.

 

 

Hotel Lido 3* , Mamaia

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii , pe plaja.

Camerele dispun de: baie cu dus si cada (renovata), tv cablu, minibar, telefon, aer conditionat, balcon, pardoseala cu gresie si covorase, fotolii si masuta, mobilier alb, geam termopan; camere tip garsoniera cu suprafata mai mare, având în plus fata de camerele duble canapea extensibila si 2 fotolii mari; apartamente dotate cu living cu canapea extensibila si fotolii, tv cablu, minibar, telefon, aer conditionat, balcon, pardoseala cu gresie si covorase; dormitor cu pat matrimonial, 1 baie cu cada (renovata), 1 wc cu chiuveta (renovat), geam termopan.

Hotelul va ofera: 106 camere duble, 11 camere tip garsoniera, 4 apartamente, lift, restaurant, bar de zi, magazin cu produse de artizanat, sala de conferinte (50-100 locuri), parcare gratuita in limita locurilor disponibile, acces internet wirelles gratuit in receptie.

 

Tipul de masa este: fara masa ( exista si varianta cu mic dejun , demipensiune sau pensiune completa ).

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 316 ron / persoana / Fara masa , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Sulina 2* , Mamaia

Hotelul este localizat in centrul statiunii , langa Aqua Magic si la 50 de m de plaja.

Camerele dispun de:  baie proprie,  frigider, TV, apartament dotat cu frigider, TV cablu, 1 baie cu cada, 1 baie de serviciu, aer conditionat ( contra cost -se achita la receptie, in functie de disponibilitate), living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial.

Hotelul renovat va ofera:  61 camere duble, 63 camere duble cu pat matrimonial, 4 apartamente, restaurant, terasa, bar.

 

Tipul de masa este: fara masa ( exista si varianta cu mic dejun , demipensiune sau pensiune completa ).

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 290 ron / persoana / Fara masa , cu toate taxele incluse.

 

 Pentru alte oferte nu ezitati sa contactati agentii Amedea !