Krk

Recomandari:

Hotel Beli Kamik I&II & Dependence Adria 3* , Njvice

Link hotel: www.hoteli-njivice.hr

\

Moderne şi renovate, cele 2 clădiri ake Hotel Beli Kamik II, II sunt înconjurate de o pădure pitorească de stejari şi se bucură de o poziţie minunată la numai 150 de metri de mare, în fostul sat de pescari Njivice .

Camerele mobilate confortabil cu toate facilităţile necesare sunt potrivite pentru familii cu copii. Împrejurimile magnifice cu plaje de pietriş şi apa limpede a mării se vor adăuga la o vacanţă plăcută.

Beli Kamik dispune de 2 restaurante, unde sunt servite micul dejun şi cina tip bufet.La prânz, puteţi alege din 3 meniuri diferite. Relaxaţi-vă în lounge-ul cu TV sau la cafe-bar sau răsfăţaţi-vă la salonul de frumuseţe şi coafură.

Personalul experimentat şi minunat pregătit al hotelului vă va ajuta, asigurându-vă un sejur casnic şi plăcut.

 

Tipul de masa este : mic dejun sau demipensiune.

 

Transport individual

Sejur 7 nopti,tarife de la 125 euro/persoana/Mic dejun,cu toate taxele incluse.

 

Hotel Zvonimir 4* , Baska

Link hotel: www.hotelibaska.hr

Doar o promenadă romantică desparte Hotelul Zvonimir de splendida plajă din Baška – una dintre cele mai frumoase plaje de la Marea Mediterană. Din balconul camerei dumneavoastră vă veţi putea pierde în amurgul purpuriu, iar susurul valurilor vă va ura bună dimineaţa.

Cele 70 de camere şi 15 apartamente sunt mobilate modern şi decorate în culorile mării, soarelui şi nisipului, având ca inspirație alfabetul glagolitic vechi.

În fiecare zi vă puteţi bucura de delicatesele pregătite cu profesionalism de personalul Hotelului Zvonimir, în ambianţa plăcută a restaurantului Jelena cu vedere la promenadă şi la mare.

Complexul Hoteli Baska are piscine şi centru de wellness.

 

Tipul de masa este : mic dejun ,demipensiune sau pensiune completa.

 

Transport individual

Sejur 7 nopti,tarife de la 258 euro/persoana/Mic dejun,cu toate taxele incluse.

 

Hotel Atrium Residence , Baska

Link hotel: www.hotelibaska.hr

Atrium Residence Baska este situat într-un orăşel pitoresc din insula Krk, pe una dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute plaje de pe coasta Adriaticii. Acest hotel, care oferă camere şi suite de 4 şi 5 stele, este apogeul ofertelor de turism din Baška şi insula Krk.

Toate spaţiile de cazare au aer condiţionat şi încălzire, sunt dotate cu TV prin satelit cu radio şi un canal al hotelului, telefon, acces la internet, seif, uscător de păr, un minibar în camere şi o bucătărie în suite.
Farmecul special al staţiunii Baska, arhitectura romantică a acestei aşezări de pescari, în prezent una dintre destinaţiile cele mai căutate de pe coasta Adriaticii, frumuseţea plajelor şi a rocilor carstice, toate se reflectă în designul interior, subtil şi rafinat de la Atrium Residence Baska.

De la balconul camerei sau suitei dumneavoastră de la Atrium Residence Baska admiraţi amurgul violet, iar dimineaţa vă va trezi sunetul valurilor mării şi al plăcilor de surf. Albul pietrelor şi marea azurie se contopesc cu vegetaţia şi arhitectura romantică, discretă, formând împreună o armonie singulară.

Personalul amabil şi profesionist va fi încântat să vă servească la recepţia de la Atrium Residence Baska. Desăvârşiţi-vă vacanţa cu un ritual de relaxare dimineaţa, savurând sucuri din fructe proaspăt preparate în Atrium Café. Pe lângă un mic dejun savuros şi o cină într-un cadru relaxant la Atrium Café, hotelul oferă o gamă largă de preparate culinare sănătoase şi gustoase. Atrium Café este un loc ideal pentru socializare şi relaxare şi oferă acces la internet wireless.

Completaţi-vă vacanţa de primă clasă la Atrium Residence Baska relaxându-vă în atmosfera mediteraneană a centrului de wellness Baska din apropiere. Atmosfera magică şi mâinile „de aur” ale terapeuţilor vor adăuga o experienţă de neuitat sejurului dumneavoastră în acest hotel.

 

Tipul de masa este : mic dejun ,demipensiune sau pensiune completa.

 

Transport individual

Sejur 7 nopti,tarife de la 271 euro/persoana/Mic dejun,cu toate taxele incluse.

 

Pentru alte oferte nu ezitati sa contactati agentii Amedea !