Calimanesti Caciulata

Recomandari:

 

Hotel  Caciulata 3*, Calimanesti Caciulata

Adresa: str. Calea lui Traian nr. 790

Hotelul este situat in centrul statiunii.

Hotelul dispune de 406 locuri in camere cu pat dublu si twin si 5 apartamente, restaurant -2 restaurante: 280 respectiv 140 locuri, parcare proprie cu plata, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, lift, bar de zi, schimb valutar, 5 sali de conferinta cu o capacitate intre 20-140 locuri cu dotarile corespunzatoare. Piscina in aer liber, piscina acoperita, baza tratament, sala fitness, masaj, tenis de masa, teren de sport, biliard.

Camerele sunt dotate cu TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Caciulata, categoria I, micul dejun este in sistem a la carte cu servire la masa iar restul meselor in sistem card valoric. Servirea mesei se face pe baza de chip-card.

Tratament: baza de tratament proprie, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate. Valoarea tratamentului in perioada 05.01.2012-31.05.2012 si 01.10.2012-22.12.2012 este de 25 lei/zi/persoana (3 proceduri/zi + cura de ape) iar in perioada 01.06.2012-30.09.2012 este de 29 lei/zi/persoana (3 proceduri/zi + cura de ape) si este optional.

 

Tipul de masa este :  pensiune completa

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 820 ron / persoana / Pensiune completa , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Orizont Cozia 3*,Calimanesti Caciulata

Adresa: Calea lui Traian, nr 495, Calimanesti-Caciulata.

Dotari generale: 96 locuri de cazare (12 camere cu 2 paturi, 32 camere cu pat matrimonial, 4 apartamente), sala de fitness, sauna, masaj (relaxare, reflexoterapie, presopunctura, anticelulitic, cosmetic etc), muzica relaxanta, aromoterapie), parcare pazita si iluminata, lift, salon mic dejun, salon club, 2 baruri, 1 sala de conferinte, terase.

Dotari camere: camere duble: 2 paturi / pat matrimonial, TV color, linie telefonica internationala, acces Internet, minibar, bai cu cabina de dus cu uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta, sistem avertizare incendiu, acces in camera cu cartela magnetica; apartamente: living, dormitor, TV color, linie telefonica internationala, acces Internet, minibar, bai cu cabina de dus cu uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta, sistem avertizare incendiu, acces in camera cu cartela magnetica.

Servicii masa: micul dejun bufet se asigura in salon de mic dejun. Nu se asigura servirea pranzului si a cinei.

Tipul de masa este :   mic dejun

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 690 ron / persoana / mic dejun  , cu toate taxele incluse.

 

Vilele Liliacul 3* si Trandafirul 3*,Calimenesti Caciulata

 

Adresa: strada Calea lui Traian, nr 413.

Localizare: in apropierea complexului Caciulata-Cozia-Oltul.

Dotari generale: constructie finalizata in anul 2003 dispune de 56 de locuri in camere cu pat dublu si twin, restaurant si bar cu aer conditionat, baza proprie de tratament, 1 sala de conferinta cu o capacitate de 20 locuri dotata corespunzator.

Dotari camere: camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): Copiii cu varsta intre 7 si 14 ani beneficiaza de reducere 50% din valoarea cazarii, masa se achita integral.

Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu, categoria I, în sistem card valoric. Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.

 

Tipul de masa este :   pensiune completa

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 820 ron / persoana / Pensiune completa  , cu toate taxele incluse.

 

Pentru alte oferte nu ezitati sa contactati agentii Amedea !