Baile Felix

Recomandari:

 

Hotel International 4* , Baile Felix

Hotelul este situat în partea de sud a statiunii la liziera padurii. Hotelul este complet renovat si modernizat in 2007.

Hotelul va ofera:  restaurant, bar de zi, cofetãrie, lifturi, piscinã exterioarã si interioara, 110 camere duble, 80 camere single, 20 apartamente, sala de conferinte, parcare pazita, cu plata.

Camerele dispun de:  baie proprie cu uscator de par si halat de baie, tv satelit, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, conexiune internet, seif, minibar.

Servicii masa: se acordã în unitatea restaurant International, categoria I, în sistem fisã cont pentru cina si dejun si bufet pentru mic dejun. 

Sport/Fitness: Centru de Wellness : hidroterapie, masaj, dusuri speciale cu cromo- sau aromo- terapie, jacuzzi, sauna, solar.

Distractie/Animatie: 2 piscine interioare de 50 mp fiecare, 3 piscine in aer liber cu peste 1400 mp luciu de apa, minigolf

Tratament: bazã de tratament: instalatii si proceduri de tratament, bãi cu apã termalã în vanã si bazine, elongatii vertebrale în apã si pe masã, hidroterapie, electroterapie, tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmeticã cu produse Gerovital.

 

Tipul de masa este :  demipensiune sau pensiune completa

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 1160 ron / persoana / Demipensiune , cu toate taxele incluse.

Hotel Nufarul 3* Baile Felix

Dotari generale: complet renovat în 2004; restaurant (120 locuri), bar de zi, terasã de varã, seif, parcare (contra cost), lift, salã de fitness, bar, casã de schimb valutar, magazin, bazã de tratament si centrul de Wellness sunt comune cu cele ale Hotelului Termal; 70 camere duble, 6 camere single, 2 apartamente; servicii de spãlãtorie si curãtãtorie; se acceptã cãrti de credit.

Camere dispun de : baie cu cadã, tv cablu, minibar, telefon, balcon (partial), mobilier nou; camere single: baie cu cadã, tv cablu, minibar, telefon, balcon (partial), mobilier nou; apartamente: baie cu cadã, tv cablu, minibar, telefon, balcon (partial), living, dormitor, mobilier nou.

Facilitati tratament:bai cu apa termala in vana si bazine, elongatii vertebrale in apa si pe masa, hidroterapie, electroterapie, tratament cu Gerovital si Aslavital.

Servicii masa: in sistem bufet pentru micul dejun si în sistem fisã cont pentru restul meselor (bonuri valorice).

 

Tipul de masa este :  demipensiune sau pensiune completa

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 800 ron / persoana / Demipensiune , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Termal 3* , Baile Felix

Dotari generale: 174 camere – 294 locuri, parcare, lift, restaurant, restaurant terasa, baza de tratament, sali de conferinte, sala de gimnastica, sauna, masaj, acces internet, curatatorie, farmacie, coafor si cosmetica, piscina interioara si exterioara, teren de sport, biliard, plata cu credit card, casa de schimb valutar, seif, facilitati pentru persoane cu handicap, room service.

Dotari camere:   Baie, televizor, cablu TV, aer conditionat, frigider, telefon.

Servicii masa:in sistem bufet pentru micul dejun si fisã cont pentru restul meselor.

Tratament:
– hidroterapie ( bai cu apa termala in bazine si vana, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica)
– kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane
-elongatii
– electroterapie ( stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali,unde scurte, TENS, magnetodiaflux)
– inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente
– termoterapie ( impachetari cu parafina)
– aromoterapie ( bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri )
– masoterapie ( masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant)
– kinetoterapie.

 

 

Tipul de masa este :  demipensiune sau pensiune completa

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 875 ron / persoana / Demipensiune , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Mures 2* , Baile Felix

Situare: Hotelul Mures se aflã în vecinãtatea hotelului Poienita, corp comun cu hotel Somes si Hotel Unirea, în vecinãtatea policlinicii.

Dotari generale: 360 camere – 650 locuri, parcare, lift, restaurant, restaurant terasa, baza de tratament, sali de conferinte, sauna, masaj, curatatorie, farmacie, piscina exterioara, biliard, casa de schimb valutar, seif.
Dotari camera: Baie, televizor, cablu TV, telefon.

Tratament :
– hidroterapie
– kinetoterapie
– electroterapie
– termoterapie
– elongatii
– inhalatii – aerosoli
– masoterapie
– sauna

Tipul de masa este :  demipensiune sau pensiune completa

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 620 ron / persoana / Demipensiune , cu toate taxele incluse.

 

Pentru alte oferte nu ezitati sa contactati agentii Amedea !