Baile Herculane

Recomandari:

 

Hotel Golden Spirit 3* , Baile Herculane

Adresa: Baile Herculane, Str. Castanilor nr.1

Localizare: Hotelul Golden Spirit este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca.

Dotari generale: restaurant cu capacitate de 200 locuri, bar, terasa, sala conferinte, sala fitness, sauna, internet wirelles in spatiile publice.

Dotari camere:  minibar, televizor LCD, cablu TV, baie proprie cu dus, uscator de par.

Servicii masa: in sistem bonuri valorice . Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

 

Tipul de masa este : mic dejun,demipensiune sau pensiune completa.

 

Sejur 5 nopti , tarife de la 334 ron / persoana / Mic dejun , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Ferdinand 3* , Baile Herculane

 

Adresa: Piata Hercules, Nr 1, Baile Herculane

Localizare: in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules.

Dotari generale: restaurant (84 locuri), bar de zi, bar la mansarda si în gradina/ terasa, braserie, gradina de vara-terasa în stil românesc, baza de tratament, sala de conferinte, sala de fitness, spalatorie proprie, seif la receptie, mini-magazin, parcare auto pazitã (gratuit); servicii de secretariat (fax, fotocopiere) gratuite, piscina, sauna, solariu, jacuzzi.

Dotari camere: apartamente: living, dormitor, baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu pat matrimonial: baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu 2 paturi: baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet.

Baza de tratament : La Baile Herculane principalul factor terapeutic, alaturi de aerul cu o puternica ionizare negativa, îl reprezinta bogatia izvoarelor sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice, indicate atât pentru cura externa cât si pentru cea interna, atât în tratamentul afectiunilor reumatismale severe cât si în profilaxia anumitor boli.

Indicatii terapeutice:
•  in cura externa: boli ale aparatului locomotor (afectiuni ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor); boli ale sistemului nervos periferic; boli de piele; intoxicatii cu plumb si alte metale grele; boli ale aparatului respirator; afectiuni ginecologice.
•  in cura interna: boli ale tubului digestiv si ale glandelor anexe; boli de nutritie; unele boli ale rinichilor si cailor urinare.
Baza de tratament a hotelului Ferdinand include sectorul fizio-electroterapie si sectorul hidroterapie, cu urmatoarele proceduri terapeutice:
•  electroterapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
•  masaje, aerosoli;
•  hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval, etc.;
•  acupunctura.

Consultatia medicala initiala se face in ziua consecutiva sosirii exceptand sambata si duminica.

 

Tipul de masa este : mic dejun,demipensiune sau pensiune completa.

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 740 ron / persoana / Mic dejun , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Diana 3* , Baile Herculane

Hotel Diana 3* din Baile Herculane s–a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare. Situat în frumosul peisaj impadurit al statiunii Baile Herculane, renumita pentru izvoarele sale termale, la doar 3 minute de centrul orasului, Hotel Diana ofera cazare la standarde inalte.

Adresa: Strada Complexelor, nr. 8,Baile Herculane, Romania.

Localizare: Hotel Diana 3* din Baile Herculane este situat la 250 m de centrul statiunii Baile Herculane. La intrarea in statiunea Baile Herculane, pe partea dreapta veti observa cele 3 hoteluri in ordine: Hotel Minerva, Hotel Afrodita, Hotel Diana, urcati in dreapta pe langa Hotel Dacia catre Hotel Diana.

Dotari generale: dispune de 220 de camere (camere duble, camere single, matrimoniale, apartamente) recent reconditionate, Modernul  Centru  Spa & Wellness este dotat la nivel european, centru unde va functiona o piscina, o sala de fitness, sali de masaj si terapie, 2 saloane de restaurant: Restaurant Clasic de 300 locuri si Restaurant Rustic de 250 locuri, bar, parcare privata gratuita si Wi-Fi gratuit.

Dotari camere: Camerele decorate cu bun gust au un farmec elegant dotate cu minibar, telefon, uscator de par, LCD TV, TV prin cablu si baie moderna echipata cu uscator de par,produse cosmetice, cabina dus, toate acestea fiind garantia unei experiente placute de cazare.Jumatate dintre camerele de cazare sunt modernizate complet, cealalta jumatate este  modernizata partial.

Servicii masa : micul dejun este bufet suedez.

Centru Spa si tratamente balneare: La Hotelul Diana din Baile Herculane, statiune amenajata si exploatata pentru prima data in urma cu 2000 de ani, beneficiati pe langa apele sulfuroase de o calitate deosebita si de posibilitatea efectuarii de cure cu bai termale.

Centrul de Tratament din cadrul Complexului Hotelier Diana pune la dispozitie o gama diversificata de servicii:
• Consultatii medicale
• Electroterapie
• Hidroterapie
• Masoterapie
• Kinetoterapie
• Geriatrie
• Cosmetica geriatrica

Aparatura de ultima generatie de care puteti beneficia în incinta Complexului Hotelier Diana, valorifica la maximum factorii sanogeni proprii apelor minerale termale, sulfuroase si saline folosite de peste 2000 ani.
Profesionalismul si pregatirea specializata a personalului medical care activeaza în cadrul Centrului de Tratament constituie garantia selectiei si aplicarii unor seturi de proceduri medicale perfect adaptate nevoilor si necesitatilor dvs. Rezultatul scontat al fiecarui tratament prescris este obtinerea de efecte pozitive maximale pentru sanatatea dvs.

Spa & Wellness: Modernul Centru Spa & Wellness este dotat la standarde europeane, reunind o sala de fitness, o piscina acoperita, sali de masaj si terapie.
Bucurati-va de multitudinea de beneficii fizice si mentale pe care le ofera timpul petrecut la Centrul Spa & Wellness din cadrul Hotelului Diana.

 

Tipul de masa este : mic dejun.

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 500 ron / persoana / Mic dejun , cu toate taxele incluse.

 

 

Pentru alte oferte nu ezitati sa contactati agentii Amedea !