Neptun

Recomandari :

Hotel Sara 3*, Neptun

Hotelul este situat pe malul lacului, langa calul Balan, in spatele bisericii din Neptun, fostul hotel Midia.

Hotelul are  3 nivele, 107 camere duble, spatiu verde cu loc de joaca special amenajat pentru copii,, internet wirlless, parcare, terasa exterioara.

Camerele sunt dotate pe : minibar, TV-LCD, cablu, incluse in tarif, baie cu dus/wc, seif, internet wirelless. Camerele de la parter nu au balcon.

NU se accepta animale de companie.

Turistii beneficiaza de cate 2 sezlonguri si o masuta, pentru fiecare camera, in mod GRATUIT, pe plaja hotelului.

 

Tipul de masa este : mic dejun bufet(exista si variantele demipensiune sau pensiune completa).

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 425 ron / persoana / Mic dejun bufet , cu toate taxele incluse.

 

Hotel 2D Resort & Spa 3* , Neptun

Complexul hotelier este situat perpendicular pe malul marii, la o distanta de cca 300 m de aceasta.

Cele 3 hoteluri DOBROGEA, DELTA si SULINA, incepand cu 2011 se numesc HOTEL 2D. Complex renovat in 2010, 3 nivele, 223 camere duble, din care 51 matrimoniale, 162 twin, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 6 apartamente, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Restaurant cu capacitate de 350 locuri, sali de conferinta, bar, terasa, pizzerie si barbeque, centru SPA, acces gratuit la piscina in aer liber, la piscina acoperita, sala sport.

Camerele sunt dotate cu minibar (consumatie contra cost), TV- cablu, baie cu cabina de dus, aer conditionat. Camerele de la parter nu au balcon.

Se accepta animale de companie care poseda carnet de sanatate si pentru care se achita 30% din valoarea unui loc de cazare.

 

Tipul de masa este : mic dejun bufet(exista si variantele demipensiune sau pensiune completa).

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 446 ron / persoana / Mic dejun bufet , cu toate taxele incluse.

 

Hotel Doina 3*, Neptun

Hotelul este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare.

Hotelul dispune de : 320 camere dispuse in apartamente, duble si single (la parter 6 camere duble pentru persoane cu dizabilitati), 4 ascensoare, seif pentru valori, camera pentru bagaje, farmacie, exchange, bar cu terasa, restaurant climatizat, sali de conferinta, birouri, parcare proprie, piscina interioara renovata.

Camerele sunt dotate cu : aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, posibilitate de conectare la internet.

Tratament: exista posibilitatea efectuarii de tratament balnear 2 proceduri/zi/persoana – 30 lei/zi/persoana (la care se adauga comisionul agentiei) sau 3 proceduri/zi/persoana – 50 lei/zi/persoana (la care se adauga comisionul agentiei). Tratamentul se efectueaza 6 zile pe saptamana.

Indicatii terapeutice: afectiuni reumatismale cronice si degenerative, artroze, spondiloze, afectiuni post-traumatice sau post-chirurgicale, afectiuni ale aparatului respirator prin folosirea cu succes a apei de mare sau a apei sulfuroase, cura de“ remise-en-forme“ -cura de refacere pentru pacientii care doresc sa-si mentina tonusul, cosmetica de corp si fata cu produse Gerovital, tratamente cu GEROVITAL sub supraveghere medicala.

Piscina acoperita din policlinica Doina este gratuita pentru turistii hotelului Doina, in afara programului de cura balneara.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

 

Tipul de masa este : mic dejun bufet(exista si variantele demipensiune sau pensiune completa).

 

Sejur 7 nopti , tarife de la 504 ron / persoana / Mic dejun bufet , cu toate taxele incluse.

 

Pentru alte oferte nu ezitati sa contactati agentii Amedea !