Dubai

Recomandari :

Ocean View by Jebel Ali 4* Jumeirah Beach

Link hotel : www.oceanviewdubai.com

  

Oferind cazare de calitate în cartierul de viață de noapte, vizitarea reperelor, restaurante din Dubai, Ocean View Hotel este o alegere populară atât pentru turişti cât şi pentru călătorii de afaceri. Atracţiile din centrul oraşului sunt la doar 40. Km distanţă. Nu mai puţin exceptional este accesul facil al hotelului la miile de atracţii şi monumente ale oraşului, cum ar fi Marina Walk, Jet Set, Rasul Mud Treatment.
La Ocean View Hotel, niciun efort nu este precupeţit pentru a face oaspeţii să se simtă confortabil. Pentru aceasta, hotelul oferă cele mai bune servicii şi dotări. Hotelul oferă acces la o gamă largă de servicii, incluzând cameră de familie, concierge, parcare auto, săli de conferinţă şi petreceri, room service 24 de ore.
Toate camerele de oaspeţi dispun de facilităţi moderne pentru a asigura un sentiment de confort de neegalat. Acest hotel oferă o pleiadă excelentă de dotări de recreere, incluzând jacuzzi, baie cu aburi, spa, masaj, plajă privată. Ocean View Hotel este o alegere inteligentă pentru turiştii din Dubai, oferind un sejur relaxat şi fără griji de fiecare dată.

Plecare din Munchen/Viena

sejur 10 nopti preturi de la 1290 euro / persoana demipensiune cu toate taxele incluse

tarif zbor Timisoara – Munchen/Viena aproximativ 200 euro